Veel te vroeg ongesteld

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo,

  Ik loop sinds ik gestopt ben met de pil (november) al een tijdje met vaginale klachten. Soms branderig gevoel, soms echt drukkend en pijnlijk gevoel (lijkt soms in verband te staan met plassen/blaas).

  Nu werd er eerst een schimmelinfectie geconstateerd (dokter heeft echt gekeken) en hiervoor behandeld. Nu doet het dus ook veel minder pijn en is het minder branderig maar soms wel een opvlamming.

  Nu begon ik afgelopen woensdag ineens bloed te verliezen (precies op de manier waarop ik normaal ongesteld wordt), maar dit was op dag 15 van mijn cyclus. De cyclussen daarvoor (dus na het stoppen met de pil) waren veel langer (42 en 34 dagen). Ik heb altijd al lange cycli gehad. Nog noooit zo vroeg (wel soms te lang juist).

  Nu dacht ik dat het wellicht met elkaar te maken kon hebben (de vaginale klachten en het bloedverlies) maar volgens de dokter was dit niet het geval. Zij zag de rare menstruatie los staan van de andere klachten.

  Zijn er mensen die zich wellicht hierin herkennen? Of waar denk jij aan John? Waarom ben ik opeens zo snel weer ongesteld?

  Ik moet zeggen dat ik sinds dit jaar ook wel een andere leefstijl heb: geen vlees, begonnen met sporten, ander dagritme (vroeg op en naar bed ivm nieuwe stage).

  Ik ben trouwens 23 jaar en al 10 jaar ongesteld.

  Reageer
  #2

  Ik denk dat het een combinatie is van het stoppen met de pil en je veranderde leefstijl

  Reageer
Reageer op: Veel te vroeg ongesteld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief