Pijn

 • #1

  Sorry voor de late vraag, maar later in mijn bericht zal wel duidelijk worden waarom.

  Vandaag ben ik weer ongesteld geworden. Nou is het 2 uur en kan ik niet slapen omdat ik ver ga van de kramp in mijn buik. Mijn buik is helemaal opgezwollen en ik voel echt goed dat mijn baarmoedermond aan het werk is om het zo maar te zeggen.
  De pijn hoort erbij en dat weet ik, maar ik ben toch benieuwd of er opties zijn om de pijn te verminderen (behalve de pil).
  Iemand tips??

  Reactie
  #2

  Hey,

  Bij mij helpt op de eerste dag 2 tabletjes Aleve Feminax tegelijk het beste om de kramp wat te verminderen. Dan de volgende dag ' smorgens en 'savonds gewoon 1, meestal is bij mij na 3 dagen dan het ergste voorbij.

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #3

  Hoi Suzan,

  Dank voor je antwoord. Ik heb eigenlijk alleen op de eerste dag veel pijn. Nu bijvoorbeeld is het alweer minder na één nacht slapen. Is het ook geschikt voor één dag en hoe neem je dat dan in?

   

  Reactie
  #4

  Hoi,

  Het zijn tabletjes die je gewoon bij de drogist kan kopen, tenminste in Nederland wel.

  Je kan ze net als andere pijnstillers nemen wanneer het nodig is, als dat bij jou alleen de eerste dag is, is dat genoeg.

  Groetjes Suzan

  Reactie
  #6

  Wat mij er vanaf geholpen heeft, is voedingspatroon aanpassen en een paar voedingssupplementen, waaronder magnesium teunisbloemolie en vitamine D. Beetje persoonlijk wat je nodig hebt. Gebruik zelf ook natuurlijke progesteroncrème.

  Er zijn nog wel natuurlijke ontkrampende middelen, zoals de Amerikaanse sneeuwbal. Verder kan je denken aan bepaalde yogaoefeningen en acupunctuur.

  NSAID's zorgen, door irritatie van de slijmvliezen, voor verlies van veel voedingsstoffen. Ook verstoren ze je hormoonhuishouding.

  Reactie
Reageer op: Pijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief