Borsten verwijderen om de pijn

  • #1

    Hallo allemaal,

    ik ben 20 en heb al 2 jaar last van erge masteopathie: pijn in de borsten. zonder sportbeha is mijn pijn verschrikkelijk, ik voel me gewoon niet fijn meer om te bewegen. ik wil het liefst mijn borsten heel erg verkleinen zodat al die pijnlijke klierweesfels er uit zijn. Mijn huisarts had het over een scan waar ze dan evt. 1 cyste of klierweefsel verwijderd kan worden, maar dan kan het makkelijk op een andere plek terugkomen, wat bij mij ook zeker gaat gebeuren. dus ik wil er eigenlijk gewoon helemaal van af. weet iemand of dokters of ziekenhuizen ook de borsten zo kunnen verkleinen dat de meeste weefsel er uit is?

     

    alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Dat zul je dan met de chirurg moeten bespreken. Daar kan ik zo helaas geen inschatting van maken. Vraag dus aan de huisarts een verwijzing

    Reageer
    #3

    Zou vooral kijken naar oorzaken, zoals hormoonhuishouding, voedingspatroon, tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Bepaalde natuurlijke middelen werken gunstig voor je borsten. En zorgen voor bepaalde massages voor het borstgebied, om de lymfes weer te laten doorstromen. Informeer jezelf goed. Weet niet of je een pilverleden hebt: die bevordert een toestand van oestrogeendominantie en verlies van vitaminen en mineralen, waardoor klachten kunnen ontstaan. Verder zijn stoffen als jodium en silicium belangrijk voor je hele gezondheid en gezond borstweefsel.

    Reageer
    #4

    Hallo Catootje, bedankt voor je reactie!

    Ja ik heb wel een pil verleden ja. Het begon namelijk met pijn in de borsten toen ik geen pil slikte. toen heb ik daar lang mee gelopen en ben ik begonnen met de pil. na een paar weken was ik met de pil gestopt was de pijn heel erg verminderd. een paar weken geleden moest ik de morning after pil slikken, en toen is de pijn eerst aan 1 borst heel erg terug gekomen. Nu ben ik weer met de pil begonnen om te kijken of het weer weg gaat. maar nu doen ze alle 2 weer verschrikkelijk pijn en ik ben geen fan van de pil of andere anti conceptie middelen. dus ik zou niet weten wat ik anders zou moeten doen als de pil dit keer niet werkt.

    ik heb laatst bloedgeprikt en een lichaamsscan gedaan en alles is verder prima.

    groetjes

     

    Reageer
Reageer op: Borsten verwijderen om de pijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief