Niet meer ongesteld na map

  • #1

    Hoi,

    10 november heb ik mijn menstruatie gehad tot en met 15/16 november. Op 18 november heb ik de map geslikt, omdat ik 17 november onbeschermd sex heb gehad. Vervolgens had ik een doorbraakbloeding op 26 november. Dit duurde ongeveer 5 dagen. Ik ben weer zo stom geweest om 1 december onbeschermd sex te hebben. Dezelfde dag een map ingenomen. Sindsdien niet meer ongesteld geworden. Het is vandaag 7 januari 2020 en nog steeds niet ongesteld.
    Ik sta echt niet te wachten op een zwangerschap. Is dit uberhaupt mogelijk?
    Ik gebruik al twee jaar niet de Pil.

    Reageer
    #2

    De MAP gooit je hormoonstelsel wel een beetje overhoop... Doe voor alle zekerheid een zwangerschapstest

    Reageer
    #3

    Hoi John,

    Ga ik morgen zeker doen. Uit je antwoord kan ik concluderen dat het best mogelijk is dat je bij het innemen van twee morning after pillen een zeer uitgestelde menstruatie kan ervaren.

    Begrijp ik dat goed?

     

    Reageer
    #4

    Dat klopt helemaal

    Reageer
    #5

    Zojuist met ochtend urine een Zwangerschapstest gedaan. Resultaat is gelukkig negatief. Kan ik hierop vertrouwen of wordt het aangeraden het nog een keer te doen?

    Reageer
    #6

    Nog eens testen is niet nodig

    Reageer
    #7

    4 testen gedaan, alle 4 negatief, waarvan 3 met ochtendurine.

    en ben nog steeds niet ongesteld geworden

    Reageer
    #8

    Hoi,

    Ik heb de huisarts gebeld. Mijn afspraak is ergens volgende week woensdag. De assistente aan de lijn kon bij voorbaat al de kans op een zwangerschap uitsluiten (wat ik heel vreemd vond). Ik ben nu anderhalf maand verder en nog steeds niet ongesteld. Terwijl de laatste bloeding meer op een doorbraakbloeding leek. Direct een bloedtest opvragen hoort niet in de procedure werd aangegeven. Eerst moet de huisarts kijken of er uberhaupt sprake is van een soa of iets anders, aldus de assistente. Een soa is oprecht onmogelijk. Vind het onwijs fout dat ik nog een week moet wachten en met deze onzekerheid moet leven.
    Je leest op internet verhalen van mensen die een negatief zwangerschapstest hebben en achteraf toch zwanger zijn, waardoor ik die kans ook maar niet kan uitsluiten zonder een bloedtest.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Niet meer ongesteld na map


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief