Niet ongesteld na MAP

  • #1

    Hoi allemaal,
    Ik heb een vraagje. Ik heb op 16-11 onveilige seks gehad met m’n vriend. De volgende dag (17-11)rond 1 uur s’middags de map genomen. M’n eisprong zou plaats vinden op 22-11, maar ik nam het zekere voor het onzekere en heb dus een map genomen.
    Op 22-11 begon ik hefig te bloeden (net als menstruatie) en dit hield 3 dagen aan. Ook de dokter gebelt om te vragen of dit normaal was, en volgens haar was er niks ergs aan de hand.
    Nu zou ik dus 7-12 echt ongesteld moeten worden. Dit is nog steeds niet gebeurt. Op 10-12 een zwangerschapstest gedaan en die was negatief.

    Kan het zo zijn dat die bloeding die ik had al mijn menstruatie was?

    Heel erg bedankt alvast voor jullie antwoorden☺️

    Reageer
    #2

    de bloeding is veroorzaakt door de MAP. En omdat je dus al een bloeding hebt gehad kan je menstruatie uitblijven of later komen

    Reageer
    #3

    Zal mijn nieuwe cyclus dan uit gaan van mijn bloeding na de MAP of zal ik ongesteld worden op mijn normale datum alleen dan een maand later?

    Reageer
    #4

    Dat zul je even moeten afwachten

    Reageer
Reageer op: Niet ongesteld na MAP


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief