Overtijd

  • #1

    Hoi,

    Ik ben al een tijdje niet meer ongesteld geworden. Meerdere weken geleden (ongeveer 3 of 4) was de stopweek van mijn pil en toen werd in niet ongesteld en dus ben ik nu even gestopt met de pil slikken.

    Ik heb wel seks gehad voor de stopweek, maar slik de pil altijd erg regelmatig dus zwangerschap lijkt me zeer onwaarschijnlijk.

    Wel heb ik al een aantal weken een soort kriebelend gevoel in mijn onderbuik. Ik dacht dat dit van het sporten kwam, maar het duurt nu al vrij lang.

    Mijn omgeving is zeer veranderd want ik ben sinds een maand in het buitenland, verder eet ik ineens veel gezonder en sport ik in plaats van nooit nu 4 keer in de week. Zou dit hiervan kunnen komen of kan er iets ernstigers aan de hand zijn? Ik ben voor de komende twee maanden niet in Nederland dus een arts opzoeken is iets lastiger dan normaal.

    Reageer
    #2

    Ik ben trouwens 21 jaar. Verder ben ik altijd vrij regelmatig ongesteld, meestal vanaf de vierde dag in mijn stopweek en dan drie dagen.

    Reageer
    #3

    Je bent gestipt met de pil, naar het buitenland gegaan en plotseling veel gaan sporten, verandering van dieet... dan kan dat wel invloed hebben

    Reageer
    #4

    Ik ben pas gestopt toen ik niet ongesteld werd in mijn stopweek, omdat ik wilde wachten tot ik ongesteld werd, maar dat werd ik dus niet.

    Verder is de rest inderdaad alsnog wel een grote verandering

    Reageer
Reageer op: Overtijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief