Een jaar uitblijven van menstruatie stopweek pil

  • #1

    Hoii,

    Ik ben zelf 28 jaar en ik slik al 2,5 half jaar de pil (ethinylestradiol/levenorgestrel 0,03/0,15 mg). Ik ben normaal altijd regelmatig ongesteld. Ook in het eerste jaar van het slikken van de pil werd ik gewoon ongesteld tijdens mijn stopweek (wel werd het 'bloed' elke keer minder en werd ik korter ongesteld) Sinds een jaar wordt ik niet ongesteld tijdens mijn stopweek. Na mijn stopweek slikte ik weer gewoon de pil ookal werd ik niet ongesteld in mijn stopweek. Ook ben ik naar de huisarts geweest en heeft me doorverwezen naar gynceloog, ik heb pas over paar weken een afspraak bij de gyneceloog.

    Volgens de HUisarts is dit raar en zeker niet normaal. Ik maak mij nu wel erg zorgen, Wat de reden hiervan kan zijn? Is dit normaal? Heeft u dit vaker meegemaakt?

    En komt mijn ongesteldheid weer op gang als ik stop met de pil?

    Ik heb namelijk nog een kinderwens. Ik ben bang dat ik in een vervroegde overgang zit??

    Ik hoop dat iemand hier meer over weet.
    Hoop wat van u te horen.

    Reageer
    #2

    Er kunnen verschillende redenen voor zijn. Het is mogelijk dat je een andere pil nodig hebt. Maar het zou ook een cyste op een eierstok kunnen zijn. Maar dat zal dan moeten blijken met een onderzoek.

    Reageer
Reageer op: Een jaar uitblijven van menstruatie stopweek pil


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief