Ongesteld

 • #1

  Ongesteld en na het poepen zie ik ook bloed op toilet papier wanneer ik alleen mijn anus heb afgevegd. Kan dit een symptoom van darmkanker zijn?? de andere keren wanneer ik alleen plas en mijn anus afveeg is er dan geen bloed.

  Reactie
  #2

  Dat is een symptoom van een aambei

  Reactie
  #3
  1. Aambei heb ik niet en het ontlasting is ook niet hard. Is het ook mogelijk dat het menstruatie bloed dat naar achter komt
  Reactie
  #4

  Menstruatiebloed kan naar achteren lopen met plassen en poepen

  Reactie
  #5

  Dat dacht ik ook in eerste instantie maar. Ik twijfel nuĀ  of het menstruatie bloed dat naar achter is gelopen of niet omdat ik het alleen zie na het poepen maar nooit bij plassen. Als het zo was dan zou ik het ook na plassen zien. Is er een manier hoe ik dat zeker kan zien, vragen voor een verwijzing voor een coloscopie??

  Reactie
  #6

  Eerst maar eens naar de huisarts en kijken of je niet toch een aambei hebt. Die kan ook inwendig zitten

  Reactie
  #7

  Dat had de huisarts namelijk al gekeken en er waren geen aambeien te zien. Toen de stoel ifbot test en bloedtest er kwam niks bijzonders uit. Ik heb verder geen andere klachten alleen tijdens het menstruation zie ik bloed na afvegen billen anus en weet niet waar het vandaan komt.

  Reactie
  #8

  Dan zal het toch van de menstruatie zijn

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Ongesteld
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief