Nog niet ongesteld in de 3e klas

 • #1

  Beste allemaal ik ben nu 14,5 en ik zit in de 3e klas ik ben nog niet ongesteld maar heb denk ik al wel 2 jaar wit spul in mijn onderbroek dat stinkt naar ijzer maar ik ben nog steeds niet ongesteld ik ben het als enige van de klas nog niet. Ik heb een klein beetje borst maat AA75 en ik heb geen okselhaar alleen een heel klein beetje schaamhaar.
  Weer iemand misschien wanneer ik ongeveer ongesteld kan gaan worden?

  Reactie
  #2

  Die vraag kan niemand beantwoorden. Je zult het moeten afwachten

  Reactie
  #3

  maar is het wel normaal dat ik nog steeds niet ongesteld ben??

  Reactie
  #4

  Dat is niet zo vreemd hoor. Praat er met je moeder over

  Reactie
  #5

  Mijn moeder weet het ook niet zij was al eerder ongesteld dan 14

  maar bedankt voor u antwoord

   

  Reactie
  #6

  Als het wat ruikt denk ik aan de biochemie van je lichaam; voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen, misschien geen optimale hormoonhuishouding. Door teveel snelle suikers, bijvoorbeeld, kan je hormoonhuishouding ontregeld raken. Naast doktersbezoek zou je advies kunnen vragen op natuurgeneeskundig gebied; iemand die verstand heeft van de hormonenboel. Misschien dat je lichaam wat extra voedingsstoffen nodig heeft.  Mensen die weinig of geen vlees eten, ik weet niet of dat het geval is, kunnen snel allerlei stofjes tekort komen; aminozuren, sporenelementen en vitaminen. Gewoon bloedonderzoek zegt niet zoveel over tekorten. Op alternatief gebied zijn er andere testmethoden, zoals kinesiologie.

  Reactie
  #7

  Beste catootje

  bedankt voor het advies

  maar ik denk dat het misschien ook nog wel eens kan komen omdat ik al mijn hele leven te dun ben ik weeg maar 43 kilo en ben 14 jaar

  Reactie
Reageer op: Nog niet ongesteld in de 3e klas
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief