Uitblijven menstruatie niet zwanger

  • #1

    Hoi ik ben 17 jaar en slik de pil al in middels 4 jaar omdat mijn mesturatie anders te heftig was en ik te veel bloed verloor. Ik heb woensdag mijn laatstr pil van de strip ingenomen en normaal wordt ik dan op de nacht van donderdag op vrijdag ongesteld. Maar nu is het al zondag en heb ik nogsteeds niks, en ik ben niet zwanger ik heb wel veel stress vanwege examens komt het daar misschien door??

    Reageer
    #2

    stress kan daar wel invloed op hebben, maar ook het warme weer....

    Reageer
    #3

    Een hevige menstruatie kan te maken hebben met zaken als insulineresistentie, oestrogeendominantie en tekorten aan bepaalde voedingsstoffen, waaronder vitamine B12. Anticonceptie lost dit soort oorzaken niet op.

    Gebruik van de pil bevordert oestrogeendominantie en zorgt er voor dat je tekorten krijgt aan diverse vitaminen en mineralen, waaronder zink en vitamine B, waardoor hij voor nog meer ontregelingen zorgt in je lichaam. Dit kan klachten geven.

    Reageer
Reageer op: Uitblijven menstruatie niet zwanger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief