Gestopt met de pil.

  • #1

    Hallo ik heb hier een vraagje, een vriendin neemt maar 1 maand en 10 dagen de pil waardoor ze ongeveer midden haar pil nu gestopt is,3 dagen later kreeg ze haar menustruatie waardoor ze eigelijk zwanger wou worden ze vroeg zich af of dit kon ze had namelijk gedacht dat rond die periode haar eiersprong zou krijgen. Zo ja wanneer kan ze dan wel zwanger worden voordien heeft ze nooit een anticonceptiepil of middel gebruikt.

    Dank u.

    Reageer
    #2

    Hier begrijp ik even helemaal niks van.
    Waarom neemt ze de pil als ze zwanger wilt worden?
    Heeft ze de pil 1 maand en 10 dagen doorgeslikt en is dan met de pil gestopt? De bloeding die ze 3 dagen later kreeg is geen menstruatie maar een doorbraakbloeding door het stoppen van de pil. Na de doorbraakbloeding zal de cyclus weer op gang komen en kan ze weer zwanger raken.

    Reageer
    #3

    Na onderzoek heeft ze kans op baarmoederhalskanker, persoon is ook al ouder dan twintig. Na het nemen van de pil kreeg ze in die maand heel wat complicatie ook vandaar dat ze beslist heeft om niks meer te nemen uit schrik dat haar kinderwens er niet meer zal zijn.

    Reageer
    #4

    Het wordt er niet duidelijker op....
    Misschien is het goed al je nou eens probeert uit te leggen hoe het nou zit..

    Hoe oud is ze?
    En hoezo na onderzoek kans op baarmoederhalskanker? ( iedere vrouw heeft in principe kans op baarmoederhalskanker)
    Welke complicaties door de pil?

    Reageer
Reageer op: Gestopt met de pil.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief