Tamsulosine en vruchtbaarheid

  • #1

    Ik slik Tamsulosine vanwege een vergrote prostaat,heeft dit invloed op mijn vruchtbaarheid?
    Mijn vriendin heeft nl een kinderwens.

    Reageer
    #2

    Alfa1 blokkers zoals Tamsuoline (Omnic) ontspannen de gladde spieren in de blaashals, de prostaat en de prostaat. Als gevolg hiervan kan er retrograde ejaculatie voorkomen (het zaad wordt niet naar buiten maar naar binnen gespoten, dus de blaas in, en niet in de vagina).

    Reageer
    #3

    Bijwerkingen staan in de bijsluiter vermeld. Indien bijwerkingen niet in de bijsluiter staan zijn ze of onbekend, dan kunt u dit melden bij meldpuntmedicijnen.nl of er is geen sprake van de bijwerking. Heeft u de bijsluiter goed gelezen?

    Reageer
    #4

    hallo, ik slik nu sinds een week tamsulosine, de dokter zei erbij dat er bijna geen bijwerkingen van waren, maar ik ben wel extreem moe en heb bijna geen energie, geen sexlust etc. wie herkent dit, ik overweeg om te stoppen, ik ben 32 jaar en ben ermee begonnen (op advies van huisarts)omdat ik vaak moet plassen, ook snachts wat heel vervelend is.

    Reageer
    #5

    Dat is wat eufemistisch uitgedrukt door jouw dokter. Heb je de bijsluiter al gelezen? Die staat bol van de bijwerkingen namelijk.

    Reageer
    #6

    hoi erwin, had jij deze bijwerkingen ook of heb je geen ervaringen met tamsulosine

    Reageer
    #7

    Ik ben 32 jaar. Mijn vrouw heeft ook een kinderwens, maar met 2 druppels sperma gaat dat niet lukken. Weet iemand hoe lang het duurt als je gestopt bent dat het weer een normale hoeveelheid is

    Reageer
    #8

    Het is rotzooi heb het 2 maanden gebruikt blijf extreem moe nog meer bijwerkingen nu is het genoeg dan maar iets meer plassen toen voelde ik me beter dan nu met Tamsulosine !! nu maar wat anders proberen van de drogist iets natuurlijks iemand een idee ??

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Tamsulosine en vruchtbaarheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief