vruchtbaarheid medicijnen

 • #1

  we proberen nu reeds 7 maanden voor ons eerste kindje
  zijn er hulpmiddelen zoals medicijnen zonder voorschrift of vitamines die ik kan nemen o m mijn vruchtbaarheid in de goede zin te beinvloeden .... dank u

  Reageer
  #2

  gezond eten
  niet roken, geen alcohol, spaarzaam zijn met cafeïne, geen drugs
  een multivitamine kan natuurlijk geen kwaad
  proberen spanningen te vermijden, veel stellen komen er achter zwanger te zijn geworden in een tijd dat er niet zoveel op zwangerschap gefocust wordt
  dit alles geldt ook voor de man, het is niet zo dat vruchtbaar zijn alleen met de vrouw te maken heeft.
  7 maanden is eigenlijk nog niet zo heel lang
  pas na een jaar wordt er onderzoek gedaan naar de oorzaak van het niet zwanger raken

  succes en maak je niet druk, bij de meesten komt het vanzelf goed!

  Reageer
  #3

  ik ben het met het bovenstaande wel eens, maar neem een Multivitamine die geschikt is speciaal voor vrouwen en kijk meteen of je deze bij zwangerschap kan slikken.
  Dit kan nml niet met een aantal multi vit.
  Zoek o.a. eentje met Minder Vit.A. maar wel foliumzuur! b.v. Prena fem van orthica.
  Als je extra begeleiding wil , kan een Homeophaat en een Acupunturist wel iets voor je betekenen. Dat zou je een paar maanden kunnen proberen, anders doorverwijzing gynacoloog vragen na 1 a 1,5 jaar.
  Veel succes. Brenda.

  Reageer
  #4

  elke maand dat je probeert zwanger te raken en het weer niet gelukt is duurt te lang lijkt me.Maar idd je hoefd je nog geen zorgen te maken hoor.
  Als het na een jaar niet lukt kun je wel naar de ha gaan die je dan wat onderzoekjes laat doen.Maar waarschijnlijk doet hij nu nog niks.

  Reageer
  #5

  Ik heb geen idee hoe het heet, maar hoorde laatst dat er een staafje is, waar je overheen plast om aan te geven of je in je vruchtbare periode zit. Wellicht kan dit enigszins helpen, alhoewel je er dan wel heel bewust mee bezig bent. Bij de apotheek of huisarts zullen ze hierover meer weten te vertellen.

  Reageer
  #6

  zoiets heet een Persona, het is een soort computertje die de vruchtbare dagen aangeeft, verkrijgbaar bij de Apotheek, heel handig!
  Succes, Brenda

  Reageer
  #7

  dat is toch gewoon een ovulatie test??
  Ook verkrijgbaar bij de drogist of via internet,weet alleen niet welke site.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: vruchtbaarheid medicijnen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief