Xeplion / invega sustenna

  • #1

    Hallo

    Ik vroeg mij af of er andere mensen zijn met ervaringen

    ik heb in de kliniek xeplion 150 en 100 injectie gehad ( om weg te mogen) en kreeg ongeveer 2 weken later een extreme reactie waarbij ik een maand lang dystonie achtige klachten kreeg. Zo stijf als een plank, niet kunnen ademen enorme knallende koppijn ik dacht dat ik doodging zo erg. Ik heb er nog steeds last van en ondertussen een hoop andere zijeffecten opgebouwd. Helaas duurt het 6 to 12 maanden ( gemiddeld 8) voordat het uit het lichaam is dus ik zit compleet vast en opgescheept met deze rommel. Ik voel mij best wel bedrogen en genaaid dit hebben ze niet van te voren verteld dat het zo lang duurt. Ik heb wel veel op buitenlandse websites gelezen en gezien en daar heeft bijna iedereen een slechte ervaring met het middel ( sommigen hebben er zelfs permanent last van ) ik vraag me ook af of dit in benelux zo is.

    groetjes

    Reageer
    #2

    Middel toegediend gekregen eerst 150mg daarna 100mg Xeplion. Uiteindelijk een acute dystonie gekregen na de tweede injectie en met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Ben nu vijf maanden verder en niemand heeft mij kunnen vertellen hoe lang dit gif in mijn lichaam blijft. Werknemers van Janssen geven verschillende antwoorden, de psychiater zegt weer wat anders en mijn huisarts kan me helemaal geen antwoord geven. Vandaag de dag nog last van bijwerkingen depressief, geen libido, geen eetlust, slikproblemen, geen concentratie etc. Voel me zwaar bedrogen en dan nog beseffen dat dit tegen mijn wil in onder dwang is ingespoten. Ik reisde voorheen met medicijnplanten zoals ayahuasca. Voelde me hier ontzettend goed bij, helaas heeft de ayahuasca geen werking meer door de Xeplion in mijn lichaam.

    Reageer
    #3

    @AP & Psychonaut Reguliere 'geneeskunde' kan hier niet zoveel mee. Zou het op alternatief gebied zoeken, zoals een orthomoleculair therapeut, en daarbij je gevoel volgen. Kan soms zijn dat je bij de ene therapeut iets vindt maar dat je toch nog andere dingen nodig hebt. Op alternatief gebied zijn allerlei testmethoden, zoals kinesiologie, waarmee je kan uittesten waar het euvel hem in zit en wat jouw lichaam nodig heeft. Kan nodig zijn om je lichaam te ontgiften, lever ontgiften, galblaasreiniging doen, voedingssupplementen enz.
    Het gaat er niet altijd om hoelang een middel in je lichaam blijft maar ook om wat het met je lichaam doet. Sommige medicijnen kunnen bijvoorbeeld ontregelend werken op je schildklierhormonen.

    @Psychonaut. Als je toch van de plantmedicijnen bent, zou je Kambo kunnen proberen om te ontgiften.

    Reageer
    #4

    Medewerker van Jansen zei dat een 75mg injectie ongeveer 6 maanden duurt, zeiden ook dat hoe hoger de dosage des de langer het duurt dus kijk wel aan tegen ongeveer 9 a 12 maanden. Man de wanhoop die je voelt op deze injectie is echt verschrikkelijk die anhedonie en depressie die kan je nog niet in duizend woorden omschrijven

    Reageer
    #5

    Bedankt voor jullie reacties. Ik ben begonnen met Sint Janskruid in de bijsluiter staat letterlijk dat dit de renale klaring doet verhogen en de plasmaconcentratie verlaagd. Dit wil zeggen dat de stof in je bloed sneller word afgebroken en vervolgens verlaat via de urine. Ben hier sinds twee weken mee begonnen en het voelt ontzettend goed. Heb inmiddels een kilo Sint Janskruid gekocht om hier gewoon thee van te zetten. Volgens Janssen hoef ik me geen zorgen te maken en heeft het medicijn allang mijn lichaam verlaten gezien ik vijf maanden verder ben en kunnen de klachten niet meer van het medicijn zijn. Ik vind dit wel merkwaardig want overal staat dat het gemiddeld 6 - 9 maanden duurt eer het middel helemaal uit je lichaam verdwenen is. Goed idee van de kambo trouwens! Heb dit in het verleden al een keer gedaan en meerdere mensen adviseren me het. Toch vind ik kambo zwaar. Met een beetje pech zwel je helemaal op en moet je aan een stuk door spugen.

    Reageer
    #6

    @AP ja volgens Janssen heb ik de opstartdosering gehad. Dit wil zeggen 150mg op dag 1 en 100mg op dag 8. De derde spuit die volgt een aantal weken later heb ik niet meer opgehaald. Dit wegens bijwerkingen waaronder een acute dystonie. Om deze reden zou het middel nu uit mijn lichaam moeten zijn.

    Reageer
    #7

    @Psychonaut Mij is verteld dat je Sint Janskruid met mate gebruiken moet, ik zou er niet te veel van gebruiken per dag. Dus niet de thee de hele dag door drinken.
    Dat het een reinigende werking heeft,wist ik niet,ik ken het alleen als hulp bij licht depressieve klachten. Waarbij je het niet mag gebruiken in combinatie met reguliere anti depressiva of anti psychotica,omdat het dan de werking teveel versterken kan.
    @John, wat jij zei dat toch ook over de thee,met mate gebruiken?

    Reageer
    #8

    St.Janskruid dient met enige terughoudendheid gebruikt te worden. Twee kopjes thee per dag. Het kan namelijk nogal vervelende bijwerkingen hebben
    Mogelijke bijwerkingen:

    Maag-darmklachten
    Huidveranderingen (onder andere verkleuring)
    Moeheid
    Rusteloosheid
    Duizeligheid
    Hoofdpijn
    Slapeloosheid
    Droge mond
    Fototoxisch effect. Onder invloed van UV-straling van de zonnebank of zonlicht kan het huiduitslag en roodheid veroorzaken.
    Psychose (zeldzaam), vooral bij mensen met een bipolaire stoornis en toename van angst
    Het middel is als geneesmiddel toegelaten voor de behandeling van licht psychische klachten in bepaalde doseringen/verdunningen. Een teveel ervan kan dus ook psychische klachten veroorzaken

    Een "reinigende" werking is er niet. Behalve dan het water dat je dan drinkt je nieren zal spoelen. Maar dat effect krijg je ook als je voldoende water drinkt.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
Reageer op: Xeplion / invega sustenna


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief