Werking clonazepam

  • #1

    Ik heb een vraag. Ik slik al jaren Clonazepam tegen Tinnitus klachten. Om tolerantie te voorkomen slik ik slechts één pil van 2mg eens in de twee weken. Echter de laatste maanden merk ik dat het totaal geen effect heeft op me. Ik wordt niet moe. Ik wordt niet relax. En mijn Tinnitus wordt niet minder. Het kan toch niet zo zijn mijn lichaam hier aan gewend is geraakt ik slik ze n.l. niet dagelijks.
    Ik vond de werking altijd erg prettig maar ja wat nu ?

    Reageer
    #2

    Er zal gewenning zijn opgetreden. Dan kan het nodig zijn de dosering aan te passen

    Reageer
    #3

    Medicijnen onderdrukken symptomen maar zijn slecht voor je hele gezondheid. Ik zou vooral kijken naar oorzaken, zoals voedingspatroon, tekorten aan voedingsstoffen, hormoonhuishouding, schildklierwerking, stress, scheefstand van de atlas, electrosmog enz. Een kinesioloog kan uittesten waar het euvel hem in zit en testen wat je lichaam nodig heeft. Neurotransmitters als gaba kan je lichaam ook zelf aanmaken maar ook zijn er supplementen met gaba.

    Reageer
Reageer op: Werking clonazepam


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief