Overdosis

 • #1

  Ik heb 30x oxazepam en 8 diazapam. Ik leef nog steeds hoe kan dat?? Onvoldoend dosering?

  Reageer
  #2

  Je zou beter hulp kunnen zoeken voor je problemen dan pillen nemen.. je problemen gaan er niet door weg en je wordt er alleen maar ziek van

  Reageer
  #3

  Is het wel schadelijk? Ik voel me suf en duizelig, maar hoeveel is nodig om in coma te raken? Of dood te gaan? Ik heb hier nog 90 stuks liggen, maar wil wel zonder pijn sterven. Ik weet namelijk ook dat je met met 50 stuks paracetamol ook kunt overlijden, maar dat zal dan erg pijnlijk gaan.  Ik heb overigens geen baat bij hulp.

  Reageer
  #4

  Je raakt niet zomaar in coma of gaat dood. Je zult er alleen maar meer klachten van gaan krijgen en wellicht leverproplemen.
  Zou je willen vertellen waarom je dood wilt en waarom hulp niet zou baten?

  Reageer
  #5

  Geen behoefte meer om te leven. Heb het wel gezien en ben er van overtuigd dat ik wil gaan. Weet alleen niet hoe. Na de laatste genomen dosering ben ik de hele dag suf, slaperig, duizelig en misselijk. Ik heb ook echt super last van hoofdpijn. De HA heb ik inmiddels ook al gek gemaakt met eerdere klachten, dus die ga ik niet meer benaderen. Wil een doorverwijzing van de crisisdienst voorkomen.
  Ik heb 50 pillen diazepam klaar liggen voor vannacht. Wat kan er gebeuren als ik die in neem?

  Reageer
  #6

  Het gaat niet werken hoor. Je krijgt alleen maar klachten nog meer problemen. Waarom wil je een verwijzing voor de crisisdienst voorkomen?

  Reageer
  #7

  Ik ben zzper en zo lang ik leef is er geen tijd voor een behandeling of opname. Door de Corona ben ik in flinke problemen gekomen. Het is of leven en doorwerken of een einde maken aan al deze ellende. Ik neig toch naar dat laatste. Ben op en heb echt zwaar behoefte aan rust.

  Reageer
  #8

  Er zijn een aantal regelingen ingesteld door de overheid voor ZZP'rs die door corona in de problemen komen of zij gekomen

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Overdosis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief