Combi medicatie

  • #1

    Hallo,

    Momenteel neem ik 45 mg mirtazapine waarbij mijn vraag is, of ik 25 mg nozinan en 25 mg fenegan erbij mag nemen wat ook wel een verdubbelaar wordt genoemt. Ik weet dat ik van nozinan samen met fenegan zeker 14 uur slaap zonder wakker te worden. Heb het nog nooit gedaan met mirtazapine en ik slik ook nog 20 mg diazepam erbij.
    Heb het nog geprobeerd het te vinden op google maar kan daarop niet duidelijk een antwoord vinden.

    Groetjes
    Pieter

    Reageer
    #2

    Op google zul je daar ook geen antwoord op vinden. Dat komt omdat het off-label gebruik is en eigenlijk alleen maar wordt toegepast in crisissituaties in de psychiatrie.
    De combinatie met de mirtazapine is geen goede.

    Reageer
    #3

    Zou vooral wat doen aan de hele biochemie van je lichaam. Goed voor je lichaam zorgen, kan schelen in psychische ontregelingen. Dus allereerst een goed voedingspatroon met weinig snelle suikers en de nodige voedingssupplementen, zodat je lichaam allerlei fijne stofjes gaat aanmaken. Kan schelen in de noodzaak en hoeveelheid medicatie. Medicijnen zorgen voor verlies van vitaminen en mineralen en benzo's en antipsychotica verminderen de aanmaak van melatonine.

    Reageer
Reageer op: Combi medicatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief