Hoe neemt iedereen zijn antidepressiva in?

  • #1

    Hallo medeslikkers,

     

    Hoe nemen jullie je anti depressiva in? Smorgens/Savonds? Met voeding/zonder voeding?

    Reageer
    #2

    Er wordt geadviseerd om de antidepressiva te nemen met een half glas water. Ik nam zelf de medicijnen altijd om half 6 bij het avond eten. De ene keer nam ik het vóór de maaltijd, de andere keer nam ik het na of tijdens de maaltijd. Het maakt niet echt uit. Zolang je de medicijnen maar niet kapot maakt voordat je ze in je mond stopt.

    Op het moment dat het gebeurt dat je je medicijnen vergeet, geen paniek. De bedoeling is het natuurlijk niet. Je moet alleen geen dubbele doseringen dan voorgeschreven binnen 24 uur gaan nemen.

    Reageer
    #3

    Antidepressiva remmen de heropname van serotonine. Weet niet of het daarvoor nou uitmaakt wanneer. Gebruik zelf natuurlijke middelen voor de aanmaak van serotonine, waardoor ook geen vervelende bijwerkingen.

    Reageer
    #4

    Bij sommige aandoeningen is het juist de bedoeling dat de heropname van serotonine wordt geremd. En juist niet de bedoeling dat er nog meer serotonine vrij komt/ wordt aangemaakt

    Reageer
Reageer op: Hoe neemt iedereen zijn antidepressiva in?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief