voedselvergiftiging of gewoon de griep?

 • #1

  Gisteravond heeft mijn vriend gekookt, hij heeft de onhebbelijke gewoonte "oude" restjes uit de koelkast bij elkaar in de pan te mikken.
  Normaal heb ik hier bijna geen last van, maar vannacht schrok ik ineens wakker van een gevoel wat ik het best kan omschrijven als een soort adrenaline-stoot in de hartstreek. Ik heb zo nu en dan wel eens een hyperventilatie-aanval, dus ik schonk er niet te veel aandacht aan.

  Een half uurtje later begon het achter mijn borstbeen enorm te branden en kreeg ik een vervelende maagpijn. Ik heb een gaviscon tabletje genomen en het leek te zakken, ik voelde het door mijn maag mijn darmen in borrelen.

  Toen ik vanochtend mijn tanden stond te poetsen kreeg ik ineens een gevoel of ik een hartverzakking kreeg, alsof je in de achtbaan ineens naar beneden duikt. Ik werd helemaal slap en voelde het bloed uit mijn hoofd en ledematen wegstromen. Mijn hart begon te racen en ik werd misselijk, maar hoefde niet over te geven.
  Ik ben weer naar bed gegaan en daar ging het lampje uit...

  Dit is in de loop van de ochtend nog drie keer gebeurd, steeds als ik net opgestaan was.
  Van duizeligheid heb ik geen last meer, maar wel een vervelende zeurende maagpijn, een opgeblazen, vol gevoel, lichte misselijkheid en ik heb totaal geen fut in m'n lijf. Ik moet mezelf echt wakker houden. Ik heb sinds een uurtje ook zo'n grieperig gevoel in m'n gewrichten en spieren. Ik loop de hele dag al te boeren en winden te laten.

  Reageer
  #2

  Met oude restjes zou ik voortaan maar wat voorzichtiger zijn, want dat is best gevaarlijk.
  Het lijkt op een voedselvergiftiging, maar normaal braak je dan alles uit, zo reinigt het lichaam zich, ook door diaree.

  Er heerst ook een buikgriep door het Norovirus, maar dan ook ga je spugen en diaree.
  Doe voorzichtig, blijf goed water drinken!

  Sterkte Brenda

  Reageer
Reageer op: voedselvergiftiging of gewoon de griep?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief