Probiotica bijwerkingen? Stoppen of doorgaan?

  • #1

    Heb als rest diagnose pds gehad....ben nu enkele weken bezig met een vrij hoge dosis probiotica...50 milljard...in het begin geen enkel effct te merken, maar nu na drie weken is mijn stoelgang aan de beter hand... niet meer zo vaak naar het toilet, en vaste ontlasting. Echter, nu een weekje verder, is de stoelgang nog steeds goed te noemen, maar nu veel last van een opgeblazen buik en winderigheid. Nu, dit kan een bijwerking zijn van de probiotika lees ik, maar moet ik nu doorgaan, zoals sommige zeggen, je darmen moeten eraan wennen, of juist stoppen? Hoe lang ga je door met probiotica, en welke dosis dan?

    Reageer
    #2

    Gebruik zelf soms hylak en dat werkt prettiger, milder heb ik gemerkt en ook snel en het werkt ontzurend in je lijf. In hylak zitten niet de bacterieën maar de stofwisselingsproducten ervan. Ook op je voeding letten, wat je wel en niet kan hebben. En eens googlen op internet wat je er verder nog aan kan doen.
    http://www.optimalegezondheid.com/prikkelbare-darm/prikkelbare-darm-syndroom/

    Reageer
Reageer op: Probiotica bijwerkingen? Stoppen of doorgaan?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief