Stoelgang normaal / pijn anus

  • #1

    Hallo, ik ben nieuw op dit forum. In bijlage een foto van de stoelgang van deze morgen, deze ziet er volgens mij vrij normaal uit qua kleur en vorm? Is dit correct?

    Niettemin heb ik af en toe een onaangenaam gevoel aan de anus, zeker bij het zitten op een stoel bv. Ik denk aan aambeien, maar zie alleszins langs de buitenkant niets speciaals, dus misschien binnenkant maar dat kan ik moeilijk beoordelen.
    Ik ben een sportief iemand, doe voorzichtiig aan krachttraining. Kan dat inwendige aambeien veroorzaken? Stress en zenuwachtigheid? En hoe lang kunnen die blijven vervelend doen? Moet ik desnoods even stoppen met krachttraining?
    Bedankt voor het antwoord.

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Ik kan niets bijzonders aan de ontlasting zien. En of je inwendige aambeien hebt kan ik natuurlijk ook niet zien. Maar het onaangenaam gevoel kan wel door krachttraining komen. En dat vooral omdat de bekkenbodemspieren te gespannen zijn

    Reageer
    #3

    stoelgang is dus normaal volgens uw eerste indruk?

    Reageer
    #4

    Ik schreef al dat ik er niets bijzobnders aan kan zien

    Reageer
Reageer op: Stoelgang normaal / pijn anus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief