steken bij het borstbeen en erg zweten

 • #1

  Hallo
  Misschien staat dit verkeerd maar bij mijn man is het volgende aan de hand.
  Een week of 8 geleden kreeg hij in de nacht erge steken in/bij zijn borstbeen, hij zweten ook heel erg, zodra hij ging liggen werd het erge en als hij ging lopen zakte het weg, we hebben dit af gewacht en na een uur ofzo was het weg. Na anderhalve week gebeurde precies het zelfde alleen had hij nu ook last van zijn linkerarm dus toen heb ik de hap gebeld, de dokter is gekomen, bloeddruk etc was prima maar omdat er hart kwalen bij hem in de famili zit voor de zeker heid toch met de ambulance naar het ziekenhuis, de hartfilmen, foto long en hart waren gelijk god en bleven goed, na een fiets test etc is er uitgekomen dat er een enzeem iets verhoogt was, dus moest hij voor nucliear onderzoek, eerst fietsen en daana in rust,ook deze foto's waren helemaal goed. NU kreeg hij ht vannacht weer, en ht rare is hij heeft niet het zuur, is niet misselijk en kan dus niet liggen maar moet juist gaan lopen wie herkend dit

  Reageer
  #2

  Ik neem aan dat de dokter een diagnose heeft gesteld en dat hij adviezen heeft gegeven hoe te handelen als de klachten terugkwamen.

  Als er gericht is gezocht naar angineuze klachten (angina pectoris) en er sprake is geweest van verhoogde enzymen, lijkt het er wel degelijk op dat uw man een hartinfarct heeft gehad, ofwel dat er een hartinfarct dreigt.

  ten eerste dient u juist en volledig voorgelicht te worden over de (on-) gezondheid van uw man door de behandelend arts, en ten tweede vind ik de situatie dermate zorgelijk dat u voor de zekerheid direct contact op moet nemen met uw huisarts.

  Tenslotte is een forum als deze niet geschikt voor spoedsituaties zoals uw geval op dit moment mogelijk dreigt te zijn.

  Pijn op de borst is in alle gevallen een alarmsignaal tenzij het tegendeel is bewezen.

  Reageer
  #4

  hallo
  Gisteren hebben we een een gesprek met de cardioloog gehad, het heeft voorzover ze het kunen zien iets met zijn hart te maken alles was prima dat enzeem wat vrhoogt was is niet het enzeem wat speciafiek voor het hart zijn, dt zijn 2 andere dit kan met stoten etc al vehoogt worden. Het blijkt een spastische slokdarm te zijn. In ieder geval bedankt voor de reaktie en we houden het zeker goed in de gaten

  annet

  Reageer
  #5

  Fijn dat het allemaal wel meevalt en dat de pijn wordt veroorzaakt door een relatief veel onschuldiger maar daarom niet minder vervelende spastische slokdarm. Als je mocht kiezen dan liever dit dan toch een hartinfarct. Een beetje gefeliciteerd dus.

  Reageer
  #6

  hallo
  dat is zeker hij slaapt nu ook weer beter

  annet

  Reageer
Reageer op: steken bij het borstbeen en erg zweten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief