Blijvende episode van klachten na norovirus

 • #1

  1 maand geleden heb ik het norovirus gehad en ben daar toen flink ziek van geweest. Veel braken en diarree tot zelfs bijna flauwte na het douchen. Na een drie tal dagen voelde ik me wel wat beter en ging het wel weer prima. Echter heb ik sinds dienst (nu dus ongeveer een maand) regelmatig, lees elke week een keer tot een keer per twee weken een soort van aanval / episode van klachten. Gisterenavond wederom: plots forse darmkrampen (dat je gewoon met het blote oor alles hooort werken) en dan ook buikpijn daarbij en even later misselijkheidsklachten. Paar keer ontlasting op toilet en dan blijft het zo. Nu dag later is de misselijkheid wel iets minder maar nog steeds dat niet fijne gevoel in de buik.
  Geen koorts. Wel allang wisselend def patroon.
  Wat zou het kunnen zijn? En welke onderzoeken zijn handig om te vragen? Zelf ben ik verpleegkundige in het ziekenhuis maar kan er bij mezelf niet de vinger op legen.
  Groet Kevin 22 jarig man

  Reageer
  #2

  Je bent zelf verpleegkundige en werkt zelf in het ziekenhuis en vraagt nu advies op een forum waar niet eens een huisarts aanwezig is, ik zou dat persoonlijk met een arts of je huisarts bespreken.

  Reageer
Reageer op: Blijvende episode van klachten na norovirus


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief