Norovirus of toch iets anders?

 • #1

  Hoi, ik ben van de week negatief getest op Corona, maar ik loop nog steeds met klachten. Ik heb sinds 1,5 week ongeveer de buikgriep zwaar te pakken, de misselijkheid is niet meer uit te houden en ik heb daarnaast ook koorts van 38.7. Ik vergeet dingen super snel. Vandaag was ik aan het werk bij iemand met waarschijnlijk Corona, maar de arts denkt misschien ook wel dat het de norovirus kan zijn. Maandag weten wij meer. Maar nu heb ik wel gewoon beschermd gewerkt. Ik heb er eigenlijk niet bij stil gestaan dat ik ook de norovirus kan hebben, maar kan dat dan echt bijna 2 weken duren? Of is het misschien toch iets anders. Ik kan mij niet ziekmelden, tenzij het de norovirus is, dan moet ik wel.
  Misschien nog tips voor de misselijkheid? Zou het kwaad kunnen als ik metoclopramide neem? Heb hier nog een pakje liggen. Naar de huisarts is geen optie, want die heb ik nog niet. Ik word overal geweigerd als nieuwe patiƫnt.

  Reactie
  #2

  Metoclopramide kun je proberen

  Reactie
  #3

  POS
  Met koorts, moet je niet gaan werken

  Reactie
  #4

  Waarom niet? Ik ben gewoon negatief getest op Corona

  Reactie
  #5

  Omdat het niet goed is om met koorts te gaan werken. Als je koorts hebt dan is er een infectie aanwezig. Misschien de griep wel

  Reactie
Reageer op: Norovirus of toch iets anders?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief