Anus erg rood

  • #1

    Goedendag allemaal,

    Zoals u in de bijlage mijn anus kunt zien, is die erg rood voor mijn gevoel. Ik loop hier al iets meer dan een jaar mee. Nooit met de dokter over gehad.

    Ik heb wel voor andere onderzoeken soa's op alle plekken moeten testen. Daar kwam alleen negatief uit. Weet dat het sowieso geen soa is.

    Is het normaal dat het er zo rood uitziet of kan er ook wat anders aan de hand zijn? Er zit wel iets wat op een bultje lijkt, maar lan dat niet goed zien en heb soms dat mijn anus nat is. (Echt heel weinig). Verder merk ik dat ik tegenwoordig erg veel scheten laat, veel meer dan normaal.

    Alvast bedankt voor de reacties!

    Bijlagen:
    Reageer
    #2

    Nog even een aanvulling. Ik het laatst een schimmel gehad bij mijn liezen. Weet niet of dat ook invloed heeft gehad erop.

    Reageer
    #3

    Scheer je je konthaar? Dat kan zorgen voor irritatie.

    Reageer
    #4

    Het zou een schimmelinfectie kunnen zijn of een irritatie door transpireren. Het is idd wat rood. Ga ermee naar de huisarts

    Reageer
Reageer op: Anus erg rood


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief