Na eten pijn middenrif, opgeblazen buik en pijn onder linker schouderblad

  • #1

    Hallo, al een aantal jaren krijg ik na het eten SUPER SNEL een vol en opgeblazen gevoel. M'n buik blaast dan in no time helemaal op en ik lijk een druk op m'n maag te voelen. Ik krijg het vervolgens benauwd (of ga hoog ademen) en voel een band om m'n middel. Uiteindelijk voel ik een stekende pijn waarvan ik eerst dacht dat het in m'n rug was, maar nu durf ik te zeggen dat het onder m'n linker schouderblad begint. Ik heb al van alles laten testen en er komt niks uit. Het lijkt wel een verkramping van spieren.

    De opgeblazen buik en pijn achterin m'n linker schouderblad kan soms echt dagen aanhouden. Dit alles maakt uit eten soms echt een ware hel. Want de ene keer is het goed raak en de andere keer niet. Overigens boer ik ook echt bijzonder veel. Waardoor ik zou denken aan te veel lucht inhappen ofzo. Maar ademhalingsoefeningen etc en letten op rustig eten maken geen verschil. Ik heb overigens ook wel wat postuursissues, maar weet niet of dat met elkaar in verbintenis staat.

    Iemand ENIG idee wat dit zou kunnen zijn of wat ik het beste kan proberen? Ik ben na 4 jaar echt radeloos en durf bijna niet meer naar m'n huisarts te gaan. Want die denkt dat ik me aanstel of iets aanpraat.

    Reageer
Reageer op: Na eten pijn middenrif, opgeblazen buik en pijn onder linker schouderblad


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief