Luier bij diarree

  • #1

    Hallo,

    Ik heb een paar dagen flink diarree gehad. Meestal geen probleem en haal ik gewoon de wc maar de 2e dag 2x nief. Toen heeft mijn vriendin ( die in de zorg werkt gelukkig ) een pak abena pants mee genomen. Deze heb ik de hele dag thuis ( en zelfs een keer van huis… ) gedragen uit nood. En gelukkig maar want het is nog een keer of 3 een beetje mis gegaan. Zijn er meer mensen die dit doen? Ik schaam me kapot maar mijn vriendin zei dat het niet gek is. Beter dan steeds een broek bevuilen… gelukkig nu weer van af :).

    Reageer
    #2

    Lijkt me toch een uitstekend idee van je vriendin. Waarom zou je je schamen? Ik neem aan dat je niet in luier over straat gaat en niet aan iedereen vertelt dat je er een draagt. Voor je vriendin hoef je je niet te schamen want ze werkt in de zorg en weet heel goed hoe dat is. Dus ik zie echt geen reden om je daarvoor te schamen.

    Reageer
Reageer op: Luier bij diarree


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief