Aanhoudende buikpijn

  • #1

    Hi.

    Ik loop al 13 jaar rond met buikpijn en pijn aan de anus wat nu en dan verdwijnt. Ik heb veel ontlasting onderzoeken gedaan en bloedprikken maar er kwam niets uit helaas. Alleen dat ik een fissuur had waar ik ook veel behandelingen voor heb gehad. De dokter ging er vanuit dat ik PDS heb.

    Nu sinds een maand ongeveer ben ik elke ochtend echt mega misselijk (vanuit de maag naar de slokdarm) met veel speeksel ook en dat blijft gedurende de dag. Ik heb al maagzuurremmers geprobeerd die de dokter heeft voorgeschreven maar het gaat niet weg. Ik heb pijn in de onderbuik en als ik druk bij mijn navel voelt het ook pijnlijk. Bij het poepen heb ik ook hevige pijn een scherp en brandend gevoel en soms wat bloed en na de ontlasting blijft er een scherp kloppend gevoel over (ik kan het ook niet aanraken dan verga ik van de pijn).

    Ik merk ook als ik op mijn buik druk dat de misselijkheid meer omhoog komt en ik heb last van veel winderigheid ook en qua ontlasting moet ik bijna wel 4-5x per dag en ene keer is het hard en andere keer weer heel heel zacht als in het vliegt er echt uit.

    Kan dit allemaal te maken hebben met mijn pds? Ik ga Zaterdag op vakantie en ik heb Vrijdag een afspraak bij de dokter maar ik maak mij een beetje zorgen.

    Reageer
    #2

    Heb je stress/spanningen omdat je op vakantie gaat?

    Reageer
    #3

    Bedankt voor uw berichtje. Niet echt stress maar ik ben altijd wel bang om ziek te worden voor ik op vakantie ga en vliegen is ook niet mijn favoriet dus ik ben wel een beetje zenuwachtig daarvoor. Maar deze klachten had ik al voor ik deze vakantie geboekt had, ik had wel wat stress vanwege mijn relatie deze maand en in het algemeen van werk een beetje.

    Ik ben ook bekend met angststoornis.

    Maar dit gevoel heb ik nooit echt gehad van pijn bij het drukken en misselijkheid vanuit de maag die niet overgaat en aanhoudende pijn bij de anus (gisteren kon ik zelfs niet staan van de pijn bij de anus ik moest blijven lopen en soms is het even weg en dan komt het weer terug) en het straalt ook door naar mijn liezen.

    Reageer
    #4

    Ik denk dat stress angst en spanningen toch vooral de oorzaak zijn. Vrijdag maar eens naar de huisarts of proberen om eerder een afspraak te krijgen

    Reageer
    #5

    Ik had altijd last van anus fissuur als ik teveel pinda of nootjes at. maar met theranale en stoppen met nootjes en pindas was ik weer normaal.

     

    Mr.TherAnale

    Reageer
    #6

    ik at ook echt te veeeel pindas en nootjes

    Hele dag door. Eet nu met mate

    Reageer
    #7

    Bedankt John. Ik ga morgen zeker weten bellen of ik dan al langs kan komen.

    Kan de pijn van de buik en maag en de misselijkheid ook van maagzuur komen? Ik heb de misselijkheid ooit 1x eerder gehad en na een kuur van omezaprol was het weg. Maar nu is het weer terug met als extra’s de pijn in de maag en anus.

    Reageer
    #8

    De pijn zit namelijk ook in mijn rechter zij

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Wat heeft de dokter erover gezegd?

    Reageer
    #10

    Helaas kon ik geen eerdere afspraak krijgen want het was vol en de dokter werkte vandaag een halve dag. Dus mijn afspraak staat nog voor morgen 14:00.

    Ben nogal zenuwachtig dat het mijn vakantie zal verpesten

    Reageer
    #11

    Toch eerst maar eens naar de huisarts

    Reageer
    #12

    Ja dat zeker!

    Maar kan het ook iets ergers zijn dan pds? Aangezien mijn angststoornis ga ik veel overdenken. Vooral hoe ik het in het vliegtuig ga overleven

    Reageer
    #13

    Dar kan ik zo geen antwoord op geven...

    Reageer
    #14

    Nee dat ik snap. Ik heb nog wel esomeprazol liggen is dat verstandig om te gebruiken?

    Reageer
    #15

    Ga morgen nou eerst maar eens naar de dokter

    Reageer
Reageer op: Aanhoudende buikpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief