2 weken buikpijn en vermoeidheid

  • #1

    Hallo iedereen.
    Ik heb al een tweetal weken last van buikpijn onderaan mijn buik, onder mijn navel. In het begin had ik twee drie dagen bloed bij de ontlasting. Toen was het over, maar had ik wel nog steeds buikpijn. Laatst had ik 1 keer slijm bij de ontlasting. Ik heb ook soms hevige pijn/krampen. Buikpijn is er steeds, en de laatste dagen ben ik ook enorm vermoeid. Ik kan tegen de middag al m'n ogen niet meer openhouden.
    Ik heb geen pijn of last bij het plassen, maar ik merk wel dat ik in het algemeen vaker naar het toilet moet. Soms zelfs voor niets.
    Ik had laatst ook menstruatie, vandaar dat ik nog niet bij de dokter ben langs geweest. Ik ben sowieso van plan na het weekend te gaan.
    Is dit herkenbaar voor iemand? Of iemand die weet wat het misschien zou kunnen zijn?
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ik denk niet dat je af moet gaan op het verhaal van iemand met dezelfde klachten,maar beter het onderzoek bij je eigen arts af kunt wachten.
    Iemand zou de klachten kunnen herkennen, maar dan weet je nog niet of bij jou de oorzaak hetzelfde is.
    Je zou zo informatie kunnen krijgen waar je eigenlijk dus nog niks mee opschiet,maar misschien wel heel onrustig van wordt.

    Reageer
Reageer op: 2 weken buikpijn en vermoeidheid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief