Misschien pds?

 • #1

  Goedeavond, Sinds vorige maand heb ik veel last van breijge ontlasting met veel slijm erbij. Soms is mijn ontlasting normaal en is er niks aan de hand maar nu heb ik al maand last. Dit zijn mijn symptomen:
  ● sinds vorige maand geen eetlust
  ● last van vermoeidheid
  ● vaak zacht ontlasting/diarre achtig ontlasting
  ●slijm op wc papier
  ●opboeren
  ●winderigheid

  Ik heb een foto toegevoegd over het slijm op wc papier. Is dit zorgelijk zoveel slijm?

  Reageer
  #2

  Zou je dan niet beter eerst even voor onderzoek naar de huisarts gaan?

  Het zou pds kunnen zijn,maar ook iets heel anders als bijvoorbeeld een darmbacterie of andere infectie,als je  pas sinds een maand deze klachten hebt. Dat zou ik toch eerst uit willen sluiten voor ik zelf (of via een forum)de diagnose pds zou stellen.

  Want door  onbehandelde andere darmklachten kun je dus wel pds krijgen!

  Reageer
  #3

  Ik heb al bij de huisarts calprotectine en parasieten en ook voor bloedaarmoede en het was allemaal goed en, calprotectine waarde was zelfs laag! Mijn huisarts heeft geen diagnose pds gesteld omdat ik geen buikpijn/buikkramp heb wat vaak de hoofd symptomen zijn van pds. Daarom vroeg ik me eigen ook af of dit nou pds is of dat ik weer naar huisarts moet voor verdere onderzoek. Hierbij foto van witte slijm in ontlasting.

  Reageer
  #4

  Zou het dan niet verstandig zijn om met de klachten naar de huisarts te gaan? Die kan wat onderzoek doen...

  Reageer
  #5

  Daar heb je gelijk in, maar mijn huisarts vond het niet nodig om verdere onderzoeken te doen dan wat ik net heb opgenoemd. Daarom ben ik bang dat mijn huisarts mij niet serieus neemt omdat de waardes van het onderzoek allemaal goed waren. Mijn huisarts heeft mij wel medicijnen gegeven waar veel vezels inzat maar dat heeft niet geholpen. Ik kom ook niet graag bij de huisarts omdat ik druk ben met werk.

  Reageer
Reageer op: Misschien pds?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief