Kind 4 Jr last en ik niet

 • #1

  Hoi, misschien rare vraag maar ik heb de voorgekruide kipwings denk wel 40 min gebakken ipv 20 en zelf ook 5 gegeten.. mijn kind wel wat meer maar die kreeg super buikpijn en kotsen. Geen diarree. Vraag me toch af wat het kan zijn.. ben bang dat hij toch iets rauws misschien nog had. En ik weet over die ene bacterie, stiefbroer van de salmonella : campylobacter maar goed... vind het zo bijzonder dat ik nergens last van heb. Had avond gegeten rond 18 en bij hem begon het rond 20 a 21 uur. Het is nu 01 uur.. ik heb nog nergens last van en hij had net nog een keer overgegeven. Of kan het misschien zijn dat het te gekruid of te vet was? Ik voel me ook gewoon zo schuldig.

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Bij verdenking van voedselvergiftiging, zeker bij een jong kind,kun je beter even de huisartsenpost bellen om advies,ipv een forum waar pas veel later gereageerd wordt.
  Bij de hap kunnen ze zonodig direct reageren en inschatten of hij door een arts gezien moet worden en waar je op moet letten.
  Hopelijk gaat het inmiddels beter met je zoon en was het eten idd gewoon te veel en te vet voor hem.

  Reageer
  #3

  40 minuten op de goede temperatuur zou toch voldoende moeten zijn om goed te garen. Het kan ook gewoon een buikgriep zijn
  Als de klachten aanhouden even de huisarts bellen

  Reageer
Reageer op: Kind 4 Jr last en ik niet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief