informatie over alles rondom galblaas

 • #1

  Hallo,

  ik heb een paar weken geleden een acute alvleesklier ontsteking gehad helaas hebben ze niks kunnen vinden wat de oorzaak is geweest ( echo en scan) hebben geen galstenen kunnen vinden. toch heb ik sinds anderhalve week erg veel pijn rechts boven buik ,onrust ,veel lopen, pijn in de rug uitstralend naar zij, kokhals neigingen, braken, ook heb ik weinig eetlust en versterkt de pijn alleen maar wanneer ik heb gegeten. nu heeft mijn arts een spoed inwendig onderzoek aangevraagd en deze is over 5 dagen waar ik best een beetje zenuwachtig over ben.

  sinds vandaag is er ook een nieuwe klacht bijgekomen sommige stukken ontlasting hebben geen bruine kleur in de ontlasting ( wit, stopverf achtig).

  nu is mijn vraag hebben meerdere mensen deze klachten gehad na een alvleesklier waarbij toch de galblaas de oorzaak was? of gingen de klachten van zelf over? ook wil ik graag weten hoe een
  echo endoscopie te werk gaat. ik ben namelijk bang dat ik toch iets mee krijg van dit onderzoek ondanks de sedatie.

  ik hoop dat iemand mij gerust/meer kan vertellen. mijn dank is groot

  Reageer
  #2

  Natuurlijk naar je arts maar een complementair genezer kan verder kijken en naar je hele gezondheidssituatie. Denk aan voedingspatroon, darmflora, leverwerking, hormoonhuishouding en adviseren over voedingssupplementen. Weet niet of je medicijnen hebt gebruikt, zoals antibiotica. Die werken namelijk nogal ontregelend op je lichaam. Antibiotica vestoren je darmflora. Veel mensen hebben trouwens galstenen in gal en lever, wat ook klachten kan geven.

  Reageer
  #3

  hallo catootje,

  ik heb van alles al gehad ook bloedprikken een algehele screening vandaar ook het spoed inwendig onderzoek. ik eet weinig op het moment omdat na het eten mijn klachten heftiger worden. mijn specialist denkt dat het galstenen zijn i.v.m. met de klachten en de niet gevonden oorzaak van mijn acute alvleesklier ontsteking maar 100 % weten doen ze het pas na het inwendig onderzoek.

  Reageer
Reageer op: informatie over alles rondom galblaas
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief