Dunne ontlasting in de ochtend en afvallen

  • #1

    Hallo,
    Vorig jaar heb ik last gehad van darmparasieten. Met antibiotica en daarna een streng dieet ben ik ervan af gekomen.
    Nu heb ik sinds een week last van dunne ontlasting ‘s ochtends. Zodra ik in beweging ben moet ik naar het toilet, en daarna nog 2 of 3 keer tot alles eruit is. Het is een breiachtige substantie, geen diarree. Daarna heb ik er geen last meer van maar het maakt me wel onzeker.
    Kan het zijn dat er weer parasieten aanwezig zijn of heeft dit patroon een andere oorzaak? Is er iemand die het herkent?
    Dank alvast!

    Reageer
    #2

    Hoi,

    Om er achter te komen of je weer of nog last van parasieten hebt,zou je weer een ontlasting onderzoek moeten doen.
    Dat kan niemand je zo vertellen.
    Handiger dus om even langs je huisarts te gaan.
    Mensen kunnen hier misschien wel jou symptomen herkennen, maar je weet niet of de oorzaak ook hetzelfde is en je daardoor advies geven waar jij niks aan hebt.

    Reageer
    #3

    Ja dat kan degelijk wel zo zijn. Je zal wel een stoelgangtest moeten doen. Toch altijd even in het achterhoofdje houden dat deze niet altijd betrouwbaar zijn. Doe maar liefst 2 keer zo een triple stoelgang test. Een volgende optie kan zijn dat je darmslijmvlies is gaan irriteren waardoor je momenteel zo een stoelgang hebt.

    Reageer
Reageer op: Dunne ontlasting in de ochtend en afvallen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief