spasmen slokdarm of andere

 • #1

  symptomen zijn spasmen op de borstkas, het gevoel komt tot inde keel en kan gemakkelijk een half uur duren,zelfs tot in de oren voel ik het, geeuwen is ook een reactie, om het gevoel weg te krijgen moet ik diep inademen en uitblazen, heeft ook te maken met luchttoevoer omdat ik als kok in een heel kleine ruimte sta gelukkig met airco heeft iemand medicatie advies

  Reactie
  #2

  Ik heb niet zozeer een medicatie advies. Daarvoor zul je naar de huisarts moeten gaan. De huisarts is de enige die je geneesmiddelen kan voorschrijven.

  Wel heb ik een idee, let wel een idee, en dat is dus geen diagnose, want een diagnose kan weer alleen aan arts stellen, en mijn idee is spanning en stress.

  Heb je je wel eens geïnformeerd over reflux, of over stress-gerelateerde maagklachten? Ook hyperventilatie, een sterke stress gerelateerde aandoening zou een oorzaak kunnen zijn van je klachten.

  Maar nogmaals, uiteindelijk kan alleen de huisarts een diagnose stellen en medicijnen voorschrijven.

  Misschien hebben anderen nog tips, of herkennen zij zich in je verhaal.

  Misschien kun je dan nog wat meer vertellen over je klachten. Bijvoorbeeld hoe lang je al last hebt van deze klachten, of wat je er zelf aan hebt geprobeerd te doen.

  Reactie
Reageer op: spasmen slokdarm of andere
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief