pijn rechter onderkant buik

 • #1

  hallo

  heb sinds gister middag pijn aan me rechter onderkant van mijn buik stekende pijn ik kon amper recht op staan dus ik ben naar de dokter geweest ik heb onderzoeken gehad maar ze konden niks vinden ze zeiden dat het niet me blinde darm was ze zeiden wel je moet in de gaten houden zodra de pijn erger wordt of je krijgt of koorts krijgt enzo dan moest ik naar de eerste hulp de pijn is niet erger geworden maar het is nog steed niet over zolang ik gebukt zit of lig gaat het wel kan het mischien zijn dat er een spiertje verekt is ofzo want ik heb gister wel heel veel gedaan.
  ik hoop dat er iets aan gedaan kan worden word er gek van

  groetjes kelly

  Reageer
  #2

  Je hebt er verstandig aan gedaan je klacht door een arts te laten onderzoeken. Dat geeft de meeste zekerheid. Het advies is afwachten en rust.

  Spierpijn of myalgie is een gevoel van pijn aan een spier. Spierpijn kan door een groot aantal oorzaken ontstaan. Een veel voorkomende oorzaak is overbelasting van spieren zoals die bij sport optreedt. Spierpijn kan ook een symptoom zijn van verschillende ziekten zoals infectieziekten. Of van letsel, zoals een spierscheurtje.

  Spierpijn ontstaat door het ontstaan van melkzuur in de spiervezel en daarna in het bloed door zuurstoftekort (anaeroob metabolisme), of doordat bij de belasting van deze spier één of meerdere spiervezels in de spier zijn gescheurd. Dit irriteert, maar herstelt gelukkig snel. Bij het herstel worden spiervezels dikker dan ze daarvoor waren daardoor wordt de spier groter en sterker.

  Reageer
  #3

  Ik heb dit ook voor een paar dagen nu en aangezien het bij jou al een tijdje geleden is dat je het had, weet je misschien ook wat het was?

  Zou je me willen vertellen hoe je dit hebt opgelost?

  Bas

  Reageer
  #4

  Bas, kun je wat meer vertellen over jouw klachten?

  Reageer
Reageer op: pijn rechter onderkant buik
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief