Alat verhoogd

 • #1

  Hallo, 3 jaar achter elkaar heb ik elke winter buikgriep eerste keer had ik het 2 welen lang vorige jaar had ik het een maand lang. Dit jaar ben ik op en af nu 2 weken bezig. Vorig jaar meerder ontlasting onderzoeken en bloedonderzoeken gehad en echo onderzoek gehad. De mdl arts gaf aan dat ik een PDS heb want de rest is uitgesloten. Alleen was mijn ALAT 3 keer hoger dan normaal. Na een maand testen was het weer gezakt naar een normale waarde.

  jaar later dus het huidige moment kreeg ik weer dezelfde klachten en kreeg ik weer bloedonderzoek. Wat blijkt dat me ALAT weer 3 keer hoger is dan normaal. Ik merk ook dat ik qua sporten heel erg achteruit ben gegaan, ¬†Conditioneel achteruit, mijn fitheid etc is ook achteruit gegaan, ben vaak moe en slaap heel slecht. De huisarts zegt dat er niks meer kan zijn, omdat alles is uitgesloten en naar een di√ętiste moet gaan. Ik gaf aan dat het niet door mijn voeding kan komen, aangezien het in de zomer niet gebeurd.

  nu maak ik me zorgen, aangezien ik niet weet wat ik moet doen en de ALAT piekt en daalt. Kan iemand mij misschien enig advies of informatie verlenen?

  Reageer
  #2

  Bijvoeging: ik heb veel onderzoek gedaan op het internet en daar kwamen ook dingen te staan over lage testesteron gehalte. Dit heb ik ook laten onderzoeken en kwam een waarde uit van 10,9 ik ben een man van 27 jaar

  Reageer
Reageer op: Alat verhoogd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief