Steken in onderbuik (rechts)

 • #1

  Goeieavond, ik heb een vraagje.

  Sinds juli, dus al een goede 5 maanden al heb ik door de dag af en toe maar toch merendeels op de dag steken in mijn buik.
  De steken zijn vooral rechts, aantal centimeters naast mijn navel (zowel aan de zijkant ervan als aan de onderkant en bovenkant van de navel). Het zijn geen pijnscheuten maar echte steken die soms zelfs dagen wegblijven of minder zijn. Ik ben hiermee als sinds het begin naar de huisarts mee geweest en in het begin heb ik een kuur van Spasmomen moeten volgen omdat hij dacht dat mijn prikkelbare darm syndroom gewoon weer speelde, toen deze niet hielpen heeft hij me naar de gynaecoloog gestuurd om ook hier dingen uit te sluiten, ook hier kwam (gelukkig) niets uit. Nu, eind oktober heb ik dan weer ander medicatie gekregen omdat de huisarts er echt van overtuigd is dat het PDS gewoon is, maar ook met medicatie deze blijf ik pijn hebben. Verder is mijn stoelgangspatroon niet verandert en voel ik me verder ook niet ziek, de steken zijn wel pijnlijk maar verhinderen niet mijn dagelijkse handelingen. Ook eet ik vrij gezond en gevarieerd en drink ik ook genoeg water per dag.

  Iemand enig idee wat dit zou kunnen zijn (ik geloof dat mijn huisarts wel gelijk heeft en dat dit inderdaad mijn PDS is maar het is lastig omdat de pijn nu toch al even bezig is), ik blijf natuurlijk naar de huisarts gaan zolang de klachten aanblijven maar zou mooi zijn als iemand hier op deze website er iets van weet, zelfde aan de hand heeft of eventuele tips heeft?

  Met vriendelijke groetjes
  Stefania

  Reactie
Reageer op: Steken in onderbuik (rechts)
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief