buikpijn

 • #1

  goedenavond

  ik heb sinds 4 uur vanmiddag buikpijn gekregen het begon beetje in het midden en dacht dat ik misschien iets verkeerd had gegeten. ik dacht dat even naar de wc gaan zou helpen. dit is dus niet het geval de buikpijn is meer naar onder gezakt en heftiger geworden. heb paracetamol genomen maar heb ik niet veel baat bij. lig het liefste op mijn zei met mijn benen opgetrokken. ben 17 jaar. iemand die misschien weet wat de oorzaak zou kunnen zijn, of wat ik eraan zou kunnen doen om de pijn te verlichten.

  Reactie
  #2

  ??

  Reactie
  #3

  Moeilijk om er zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Als de klachen blijven aanhouden tochn maar even de huisartsenpost bellen

  Reactie
  #4

  ben zojuist bij de huisarts geweest. zij heeft wat onderzoeken gedaan en deed vrijwel alleen pijn toen ze rechts onderin drukte. ze zei dat het miss darmkrampen zijn, dit heb ik een keer eerder gehad maar is niet hetzelfde als dit. de pijn wordt steeds erger weet niet meer hoe ik moet zitten of lopen. heeft u misschien tips op de pijn dragelijker te maken?

  Reactie
  #5

  Je zou een warme kruik kunnen proberen

  Reactie
  #6

  Pijn werd zo heftig terug naar seh gegaan, bleek een blindedarm ontsteking te zijn. Deze was geperforeerd vandaar de pijn. Toch bedankt voor de tip!

  Reactie
  #7

  Goed dat je bent gegaan. Heel veel beterschap in ieder geval

  Reactie
Reageer op: buikpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief