Pantomed stoppen

  • #1

    Hoelang duurt een rebound effect bij het stoppen van Pantomed? Ik voel me nog steeds misselijk. En door de inname van Pantomed zag ik dubbel en wazig nu bijna 3 weken gestopt, zie ik nog dubbel en druk op mijn hoofd wat ik voorheen niet had. Ook heb ik depressieve neigingen ontwikkeld. Voor mijn maagproblemen had ik dit allemaal niet.

    Dankje

    Reageer
    #2

    Maagzuurremmers maar ook andere medicijnen zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen. Zou je advies bij kunnen vragen.

    Reageer
    #3

    Dat kan niet meer van de pantomed zijn.

    Reageer
    #4

    Ik las wel dat er extreem veel maagzuur kan aangemaakt worden na het stoppen (rebound effect). Daar heb ik nu met te maken. Het gevoel alsof er kolen in de maag zitten + misselijk. Studies wezen uit dat het 2 tt een aantal weken kan duren. Terug een maagzuurremmer nemen is geen oplossing want deze maken me ook extreem ziek.

    Reageer
Reageer op: Pantomed stoppen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief