Pijn en bekneld gevoel maagstreek

  • #1

    Hallo,
    Ik loop al 2 weken met maagpijn. Als ik op mn linker ribben druk in zij en op maagstreek voel ik scherpe pijn en af en toe komt zo'n pijnscheut ook vanzelf optreden in mijn maagstreek of net onder middenrif. En rechtsonder mijn linker boezem als ik daar druk doet het ook pijn. Het voelt daar alsof iets bekneld zit en druk geef.
    Omdat ik ook moeizaam naar de wc gaat denkt mijn dokter aan obstipatie. Mijn buik voelt ook hard aan en soms opgeblazen. Voor de zekerheid is mijn ontlasting nu na gekeken.
    Maar ik ben zo bang en onzeker dat er iets zit ofzo. Wie herkent dit?
    En is een echo of iets anders raadzaam om te vragen?

    Reageer
    #2

    er zit zeker iets: ontlasting. Je hebt obstipatie

    Reageer
    #3

    Obstipatie gaat beter. Inmiddels ook röntgenfoto gehad van maag en verdere organen. Als ik druk op mn maagstreek, middenrif en rechts van mn linker borst deed het pijn. Maar ben ook onderzocht op ontstekingen. Ook alles goed. Ontlasting ook goed. Omdat het toch pijn blijft doen als ik op de ribben drukt denkt de dokter dat mn ribben bekneld zijn door onbewuste houding of ligging. Wat zou ik moeten doen als het niet overgaat? Want ik voel steeds beklemming en aangespannen gevoel.

    Reageer
    #4

    Je zou dan wellicht naar een fysiotherapeut kunnen gaan

    Reageer
Reageer op: Pijn en bekneld gevoel maagstreek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief