Zwelling rechterzij, opgezwollen buik

  • #1

    Hallo, ik zit met een raar ding naar mijn idee.

    Ik Heb een bult achtig iets in mijn rechterzij ter hoogte van mijn navel zitten. Het is naar mijn idee ook redelijk groot. Het begint onder mijn ribben en loopt door naar beneden. Onder mijn navel voel ik hem niet meer. Hij zit niet vast, als ik er op druk dan beweegt hij ook mee.

    Als ik sta en dus mijn hand om mijn zij heen doe met mijn duim richting de rug en met mijn andere vingers ga drukken dan voel ik het zitten. Hij steekt niet uit ofzo. En als ik ga zitten of liggen dan voel ik hem ineens niet meer.

     

    Het zit er ook echt al extreem lang, ongeveer 5 a 6 jaar geleden ben ik ermee naar de huisarts gegaan, hij heeft even gevoeld en zei dat hij er zeker van was dat het niks zou zijn, maar voor mijn geruststelling (had destijds veel last van htpochondrie) hebben ze mij  doorgestuurd naar het ziekenhuis voor een kleine echo en daar was ook niks op te zien.

    Nou heb ik alleen ook extreem lang (ook al een aantal jaar) een hele tijd last van een opgeblazen buik en veel last van winderigheid.

    Mijn buik staat ook redelijk bol onderin en het lijkt echt lucht te zijn.

    Maar nou voelde ik dus weer in mijn zij vandaag en die zwelling zit er gewoon nog steeds! Na jaren zelfs. Niet groter geworden ofzo maar ik vind het toch maar gewoon een raar iets.

    Uit de echo kwam destijds niks namelijk. Wat kan het dan zijn? Zijn het mijn darmen die ik voel?

    Ik ga natuurlijk meteen van het ergste zoals kanker uit. Maar het lijkt me nou ook niet dat ik er dan jarenlang klachtenloos mee rond kan lopen dus dat lijkt me ook niet logisch.. iemand die hier iets van weet?

    Groetjes

    Reageer
    #2

    Hallo,

    Het lijkt heel erg op wat ik nu heb. Weet je er al meer over inmiddels?

    groetjes S

    Reageer
    #3

    Hallo,

    Ik heb dit ook weet ook nog niet wat het is.

    Volgende week moet ik voor een echo.

    Weet je al wat het is?

     

    Reageer
    #4

    Wat anoniem beschrijft op 26 november,2018 herken ik en heb hetzelfde probleem.
    Nu zag/las ik dit en misschien is dit het…
    https://www.kanker.nl/kankersoorten/wekedelentumoren/algemeen/symptomen-van-wekedelensarcomen
    Het is dus geen kanker, en ze kunnen en doen er niks mee. Je moet er maar gewoon mee leven. Wat kwalijkatief ultimatend terleurstellend (kut) is.

    Reageer
    #5

    @J Soms kan er wat aan de hand zijn maar geen kwestie van ermee leren leven. Een holistisch genezer kan kijken naar je hele gezondheidstoestand, zoals ook voedingspatroon en adviseren over voedingssupplementen. Een osteopaat kan ook helpen bij buikproblemen. Wel werken ze verschillend. De een meer met manipulaties en een ander meer op dieper niveau.

    Reageer
    #6

    Ik heb ook een bal vorming gevoel in mijn rechterbuik ter hoogte van mijn navel , als ik op mijn linker zij lig voel ik hem ook , de dokter zegt ook niks te voelen, heel vreemd, ik heb het ook al jaren

    Reageer
    #7

    Inmiddels al een idee wat het is ?

    Reageer
    #8

    Ik heb dit ook ??…

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @Rosa

    Ga er dan eens mee naar de huisarts, als je er last van hebt of ongerust over bent

    Reageer
Reageer op: Zwelling rechterzij, opgezwollen buik


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief