Burn-out of vitamine te korten

 • #1

  Hallo Tandor,

  Een jaar geleden heb ik een darminfectie gehad. Nu heb ik al een jaar spierklachten( trillende spieren door het hele lichaam en veel vermoeide kracht loze spieren) ademsnood en stres. Mijn vraag is als dit door een te kort komt, door de slechte ontlasting of juist door de stres die chronisch is geworden.

  Reactie
  #2

  Het kan chronische hyperventilatie zijn

  Reactie
  #3

  Hallo Tandor,

  bedankt voor uw antwoord.

  Dit vermoed ik inderdaad ook. Maar is het normaal dat overal in je lichaam vooral in de benen kleine spiertjes onwillekeurig snel achter elkaar doen samen trekken? De spieren voelen dan ook op zo’n moment  redelijk stijf aan. Maar er zijn ook dagen dat ik er helemaal geen last van heb. De ene dag erger dan de ander. Verder raak ik dan ook een klein beetje in paniek omdat het een akelig gevoel is en een beetje pijn kan doen. Aangezien de spieren verkrampen en trillen. Ik vermoed zelf dat dit lichamelijke klachten zijn van een geestelijk probleem maar wil toch graag uw mening horen. Aangezien het heel gek is dat je lichaam zo gek kan reageren. MS heb ik ook niet want heb een MRI en EMG test gehad bij de neuroloog en dat was allemaal goed.

  De huisarts werkt ook niet mee aan een hyperventilatie test dus vind het moeilijk om de klachten dan ook daar op te kunnen gooien. Maar de kans is wel zeer groot dat dat het probleem is.

  Reactie
  #4

  de klachten kunnen daar inderdaad door veroorzaakt worden. Ga naar een fysiotherapeut voor ademhalingsoefeningen

  Reactie
  #5

  bedankt voor het meedenken.

  weet u ergens waar je dit ook kunt laten testen dan bij de huisarts? Of moet dit altijd via de huisarts?

   

  Reactie
  #6

  Dat kan bij de fysiorherapeut

  Reactie
Reageer op: Burn-out of vitamine te korten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief