last van van alles en nog wat

  • #1

    Hai. Ik ben een meisje van 14 jaar. Begin Februari kreeg ik heel erg last van duizeligheid (heb ik nog steeds last van) nu inmiddels heb ik ook last van diaree, buikkrampen, pijnlijke steektjes in botten en af en toe van hoofdpijn ik ben benieuwd horen deze symptomen bij stress of iets anders? Ik ben namelijk heel erg bang dat ik kanker heb en ik durf het mn ouders ook niet te zeggen, heeft iemand tips?

    Reageer
    #2

    Dat kunnen  heel goed stress klachten zijn. Praat er met je ouders over en ga naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    dankjewel. Ik moet wel zeggen dat ik eind januari had ik wat snoep gegeten en daarna ging ik in de spiegel kijken naar mn mond toen zag ik daar waarnschijnlijk mn amandelen zitten maar ik schrok er wel van omdat ik het nog nooit eerder had gezien ik was dus toen al helemaal in paniek omdat ik toen al dacht dat ik misschien kanker had, kan dat de oorzaak zijn dat ik misschien stress heb? Ik ben nu trouwens ook bang dat ik darmkanker heb door teveel suiker, is dat mogelijk? En hoelang duurt de tussentijd van het begin van darmkanker naar het einde van darmkanker?

    Reageer
    #4

    Ik denk dat je je vooral veel te veel zorgen maakt over enge ziektes die er niet zijn. Darmkanker krijg je niet van veel suiker. Wel overgewicht...

    Reageer
    #5

    oke dankjewel ik voel me al wat geruststellender als de oorzaak echt overgewicht is dan kan ik het denk ik niet hebben want ik ben juist ondergewicht!

    Reageer
    #6

    En hoe kom je aan ondergewicht?   Want dat kan de duizeligheid wel veroorzaken. Heb je een eetprobleem?

    Ik bedoelde overigens dat je van te veel suikers overgewicht kunt krijgen

    Reageer
    #7

    Ik ben van mezelf al lichter dan normale mensen van mijn leeftijd en nee ik heb geen eetproblemen. Maar denk je/u dat de klachten meer bij stress hoort of bij darmkanker?

    Reageer
    #8

    Ik denk nu trouwens niet meer zoveel als eerst dat ik darmkanker heb aangezien dat er staat dat de tumor 10 jaar kan duren voordat het pas ontwikkelt is dus dat betekent dat ik dan iets zou moeten gehad hebben toen ik 4 jaar oud was, lucht toch wel een beetje op?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Ik ben ervan overtuigd dart de klachten toch meer bij stress horen.

    Reageer
    #10

    dankjewel! Maar zou het theoretisch gezien kunnen dat ik wel darmkanker heb of niet? Ik ben namelijk niet overgewicht, het zit niet in de familie, ik beweeg genoeg en ik ben nog maar 14 jaar oud?!

    Reageer
    #11

    Dat is toch wel zeer onwaarschijnlijk. Gezien je leeftijd en je hebt geen klachten die daar bij passen.

    Reageer
    #12

    Oke dankjewel. Maar weet je misschien wat het anders wel kan zijn? Ik ben namelijk mog steeds gewoon te bang dat ik darmkanker heb en ik durf het echt niet te zeggen.

    Reageer
    #13

    Ik denk dat het toch vooral stress gerelateerde klachten zijn

    Reageer
Reageer op: last van van alles en nog wat


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief