Verslikt in noedels, benauwd

  • #1

    Hi, ik was net noedels aan het eten en het laatste stukje schoot volgens mij verkeerd. Ik heb al geprobeerd te hoesten, maar ik krijg het er maar niet uit en ik ben alleen, dus niemand die bij mij de heimlich oid kan uitvoeren.

    Ik kan nog wel ademen, maar ben wel benauwd. Heb astma. Wat moet ik nu doen? Kan ik hiermee gaan slapen?

    Reageer
    #2

    Zoals je merkt, is dit forum niet erg handing om te gebruiken bij acute vragen, er zijn niet 24/7 mensen om vragen te beantwoorden.
    Dat staat ook in de "spelregels " beschreven.
    Bel de volgende keer met een acute vraag even de huisartsenpost, daar zijn wel altijd mensen aanwezig om advies te geven.

    Reageer
    #3

    Hallo Suus
    Daarmee zul je toch even naar de eerste hulp dienst moeten gaan, want die troep gaat zeker ontsteken, met alle ongewenste symptomen van dien.
    Hopelijk ben je er inmiddels alweer van bevrijd.
    Beterschap.

    Reageer
    #4

    @Johan

    Vandaar dus mijn advies de huisartsenpost te bellen bij dergelijke klachten,ipv het op een forum neet te leggen.....In Nederland is de hap de plek die kan zorgen dat je zo nodig op de spoed terecht komt, je kunt er niet zelf naar toe gaan zonder verwijzing of in een ambulance binnen gebracht te worden.

    Reageer
Reageer op: Verslikt in noedels, benauwd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief