Stukje noodles in longen gekomen help

  • #1

    3 dagen geleden heb ik per ongeluk een klein stukje noodles in mijn luchtpijp gekregen. Ik moest natuurlijk hoesten, maar hoestte helaas niets op. Ik maakte me er niet heel druk om omdat ik niet benauwd werd verder etc. Gisteren begon ik steken te krijgen in mijn long en die steken zijn nu constant aanwezig, vooral bij het liggen doet het pijn, het is een een zwaar gevoel, en er komen ook steken bij, het zit al behoorlijk laag want als ik de regio aanraak is het ook gevoelig. Ik heb tot nu toe geen koorts gehad maar het is wel echt een vervelend, naar en eng gevoel. Is er iets wat ik moet doen? Of moet ik het gewoon laten? Slapen is echt wel heel moeilijk.

    Reageer
    #2

    Als je denkt dat er echt iets in je longen is terecht gekomen, is het op zn zachts gezegd onhandig dat je op een forum om raad vraagt en niet je huisarts belt.
    Wat je beter direct had kunnen doen.
    Een mogelijke longontsteking is iets waar je mee naar een arts moet gaan!

    Reageer
    #3

    Stom om niet de huis arts te over leggen ,
    maar het op een forum te vragen waar iedere leek zijn zegje doet

    Reageer
Reageer op: Stukje noodles in longen gekomen help


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief