Longschade?

  • #1

    Hallo,

    Ik heb gisteren zonder na te denken een houdboard achterwand van onze kast (is van Ikea) kapot gescheurd (deze was vochtig geworden en wilde kijken of er schimmel achter op de muur zat). Ik heb dit zelf snel gescheurd omdat ik het kwaad er niet van in zag, begon toen na de helft van 1 zo’n paneel te hoesten en toen dacht ik oeps misschien beter keer met mondkapjes op doen.

    Echter, mijn kind zat in dezelfde kamer te spelen op dat moment. Heb daarna meteen kast dicht gedaan toen ik er last van kreeg en deel opgeruimd en raam open gedaan, maar hij zat al die tijd wel in die stof.

    Heb ik hem daarmee iets kwalijks aangedaan? Heb opgezocht dat het dan om houtstof gaat. Ik weet niet waarom ik dit spontaan zo deed, zag er echt het kwaad niet van in tot ik zelf ging hoesten kort maar ik ging er dan ook zelf recht boven tijdens het scheuren en het was in zo’n “afgesloten” kast-basis dus ik hoop dat vooral ik de stof heb binnen gekregen en dat er niet heel veel uit die kast is gewaaid toen de deur open stond, maar toch kan ik het niet goed loslaten.

    Reageer
    #2

    Daar overkomt jullie allebei echt helemaal niks van hoor

    Reageer
Reageer op: Longschade?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief