Vermoeidheid kortademigheid steek op de borst

 • #1

  Hoi,
  Ik heb al een paar maanden last van vermoeidheid en kortademigheid. In eerste instantie dacht ik dat dit kwam door een combinatie van mijn slaapproblemen en roken, maar ook nu ik goed slaap en minder rook heb ik er erg veel last van, sterker nog; het is erger geworden.
  Ik kan soms willekeurig buiten adem raken van traplopen of zelfs van de ene naar de andere kant van de kamer lopen. Ik ben na een korte werkdag van een paar uur als cassiere doodop én ik heb sinds een paar weken een terugkerende steek op de borst. Dat laatste trek ik me eigenlijk niet zo heel veel van aan, want het voelt meer als een spiertje, maar bedenkende dat het terugkerend is en ik ook andere klachten heb dacht ik dat het misschien wel relevant kon zijn.
  Ik heb een klein beetje onderzoek gedaan maar kom eigenlijk alleen maar op hele zeldzame dingen uit of op ziektes die pas op latere leeftijd opdoen terwijl ik nog maar 18 ben.
  Iemand enig idee wat het misschien zou kunnen zijn? Ik ga niet graag naar de huisarts dus als iemand hier me zou kunnen vertellen of dit niet of juist wél echt nodig is zou dat top zijn!

  Reageer
  #2

  Edit:

  ik ben er al wel eens mee naar de huisarts geweest toen het minder erg was. Enige advies was destijds meer bewegen en gezonder eten. Ik zat toen in de sales en liep dus zeker tien kilometer per dag en at ook altijd al gezond. Vraag is dus niet alleen of ik er weer mee naar de huisarts moet maar óók een beetje omdat ik niet heel veel aan mijn huisarts heb gehad.

  Reageer
  #3

  Heb je veel stress of spanningen? Heb je corona gehad?

  Reageer
Reageer op: Vermoeidheid kortademigheid steek op de borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief