Iets met de longen te maken?

 • #1

  Hoihoi!

  Ik ben zo’n anderhalf maand geleden erg verkouden geworden. Dat ging na ongeveer een weekje weer weg en kwam na een paar dagen weer hard terug. Dat is nu al 4 keer gebeurd. Dat het weg was en na een paar dagen weer erg terug kwam en ik weer helemaal vol zat en loop te niezen.

  Ook heb ik nu al zeker 1 maand last op de borst. Steken over de gehele borst en die worden ook erger als ik diep in- of uitadem. Soms is er een dag dat ik hier minder tot geen last van heb en dan zo 5 dagen achter elkaar pijn op de borst. Ook voel ik de pijn in mijn rug ter hoogte van de borsten als ik diep in- of uitadem.

  Ben soms wat benauwd maar niet zo erg dat het stoort. Wel ben ik gigantisch moe en heel snel buiten adem. Zelfs lopen kost me een grote moeite. Sinds gister voel ik me toch wel slechter worden. Voel me vooral sinds vanmiddag erg duizelig en wat verward en suf.

  Mijn vraag is, zou dit iets met de longen te maken kunnen hebben? Of is dit gewoon een goede verkoudheid? Zit zelf erg te twijfelen aangezien ik dit al wel anderhalf maand heb en de benauwdheid niet ernstig is. Ook heb ik wel last van hoesten maar niet heel erg.

  Zou graag wat meningen/adviezen willen horen voordat ik naar de dokter stap. Ik zie het eerst nog even aan, even kijken hoe het zich nog verder ontwikkeld maar ben wel benieuwd naar jullie reacties.

  Alvast bedankt!!

  Reactie
  #2

  Het is erg moeilijk om daar zo zonder enig onderzoek iets over te zeggen. Ik zou je toch willen aanraden om met de klachten naar de huisarts te gaan.

  Reactie

  Ben je vaak benauwd, last van hoesten of pijn bij je longen?
  En maak je je zorgen of ben je onzeker over je gezondheid?
  En heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum?

  Overweeg dan de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kosteloos gezondheidsonderzoek.
  Meer weten?
  LEES VERDER

  doktergezondheidsonderzoek
Reageer op: Iets met de longen te maken?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief