Zwaar chronisch Hoesten 3 maanden

  • #1

    Nog geen 5 maanden geleden heb ik 3 maanden last gehad van hoesten. Niet normaal hoesten maar een hele drogen hoest. Ik stikte bijna bij elke ademhaling! Hiervoor ben ik ook naar de huisarts geweest deze heeft naar mijn longen geluisterd en daar was niks aan te merken volgens hem is het begonnen met een normale hoest en heb ik hierdoor mijn luchtwegen beschadigd waardoor het chromisch werd. Ik heb van hem codeïne gekregen voor 2 weken 4x per dag 10mg. Dit helpte helemaal niet. Ik werd hier alleen verschrikkelijk duf van waardoor ik bijna niet meer kon functioneren. Na 1.5 maand op vakantie te zijn geweest was het weg. Nu is het weer terug! Ik ga slapen ik heb nergens last van en ik word wakker en ik hoest de longen uit mijn lijf?! Ik heb weken lang op internet gezocht maar ik kan geen reden vinden waardoor dit zou kunnen komen. Ik heb nu zn beetje elk soort hoest medicijn geprobeerd en niks werk.

    Heeft iemand eenig iedee??
    Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Ga in ieder geval terug naar de huisarts en vraag om een allergietest. Heb je al eens geprobeerd om op een andere kamer te slapen?

    Reageer
    #3

    Ga ik doen, nog niet geprobeerd.

    Reageer
    #4

    Je voeding kan een rol spelen, met name suiker, zuivel en biogene aminen als histaminerijke voedingsmiddelen. Ook allerlei toevoegingen kunnen ontregelend werken. Verder kunnen tekorten aan allerlei stoffen aan de orde zijn; vitaminen, mineralen, vetzuren en aminozuren. Denk aan stoffen als magnesium, zink, vitamine A tm E, omega 3. Een tekort aan vitamine B12 kan een oorzaak zijn van chronisch hoesten. Als je op vakantie was in een zonnig land kan het de vitamine D geweest zijn die belangrijk is voor je weerstand. Ook kunnen in een omgeving in de natuur de negatieve ionen van positieve invloed zijn geweest. Dit is vooral aan zee het hoogst. Verder kan thuis de electrosmog aan de orde zijn. En aardstralen of andere factoren in huis. Ook het dagelijkse ritme van moeten kan een rol spelen. Op vakantie hoeft er niks.

    Reageer
Reageer op: Zwaar chronisch Hoesten 3 maanden


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief