Benauwd kind

 • #1

  Hoi

  Mijn kind is 6 en heeft al 3 dagen last van benauwdheid, en het wordt er niet beter op, hij is de afgelopen dagen ook niet naar school gegaan. Ik heb ventolin & geef hem om het halfuur een pufje, maar ik zie geen verbetering. Hij drinkt weinig, eet niks (alleen af en toe wat yoghurt) en heeft geen behoefte om te spelen, terwijl hij normaal springlevend is. Hij hangt, huilt en mopperd een beetje de hele dag en ik merk echt dat hij zich ziek voelt. Als ik naar zijn buik kijk zie ook dat hij intrekt en dus echt naar lucht zoekt. Ik hoor zijn adem ook piepen. Nu heb ik vanochtend de huisarts gebeld en die zei dat het lag aan de tijd van het jaar & dat het een beetje "aandacht trekken" was. Ik had geen zin in discussies en heb dus maar het gesprek ge-eindigt. Ik ben van plan om vanavond zelf naar de domterspost te gaan want aan de huisarts heb je welliswaar niks!

  Zijn jullie het ermee eens of vallen de klachten wel mee?

  Alvast bedankt !

  Reageer
  #2

  Met domterspost bedoel ik natuurlijk dokterspost! 🙂

  Reageer
  #3

  Het zijn toch wel behoorlijke klachten. Ik zou me dus niet laten afschepen door de huisarts. Het is ook niet goed om ventolin zo vaak te gebruiken. Ventolin kan vervelende bijwerkingen hebben. Je kunt de huisartsenpost proberen straks.

  Reageer
  #4

  Hoi Tandor, bedankt voor je reactie. Ik ben rond half 6 naar de huisartsenpost gegaan, en mijn zoontje wordt nu opgenomen voor minstens 2 dagen en hij had een laag zuurstofgehalte dus krijgt zuurstof toegediend. Ik ga dit toch nog even voor de voeten van mijn huisarts gooien!

  Reageer
  #5

  Goed dat je naar de huisartsenpost bent gegaan.  Ik zou er inderdaad eens een hartig woordje met de huisarts over spreken.   Beterschap voor je zoontje.

  Reageer
Reageer op: Benauwd kind
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief